Categorieën

Verzending

Wij sterven ernaar alle bestellingen die geplaatst zijn voor 21:00 de volgende werkdag te bezorgen. Dit uiteraard onder voorbehoud van voorraad. Bestellingen worden altijd anoniem en onopvallend verzonden, met "Postorder" als afzender. Pakketten worden binnen Nederland nooit bij de buren bezorgd.

Hoe werkt de bezorging?

Binnen Nederland worden alle pakketten bezorgd door PostNL. De pakketbezorger zal 2 bezorgpogingen doen. Ben je in beide gevallen niet thuis, dan kan het pakket tot 3 weken na de laatste bezorgpoging worden afgehaald bij een PostNL pakketpunt. Hierover ontvang je een bericht van de bezorger. Neem het bericht van de bezorger mee wanneer je het pakket wil afhalen.

Pakketten die bezorgt worden binnen Nederland, worden niet bij de buren afgeleverd. Ben je bij de eerste bezorgpoging niet thuis, dan wordt de volgende dag een tweede bezorgpoging gedaan. Ben je ook dan niet thuis, dan kan je het pakket vanaf de volgende werkdag afhalen bij het PostNL pakketpunt.

In België kunnen we dit niet garanderen. Hier wordt in ieder geval getracht het pakket te bezorgen. Het is mogelijk dat pakketten bij de buren bezorgd, of dat de pakketten op een andere wijze afgeleverd worden wanneer je niet thuis bent.

Tarieven

Alle bestellingen met een waarde boven de €50, worden gratis verzonden.

Onder de €50 gelden verschillende tarieven voor verschillende landen:

  • België: bezorging kost €7,95
  • Nederland: bezorging kost €6,95

Pakketten worden in Nederland bezorgd door PostNL en in België door bpost. In sommige gevallen kan hiervan worden afgeweken en kan worden bezorgd met UPS of FedEx.

Actie: gratis Pjur glijmiddel bij bestellingen vanaf € 30,-