Erotieq.nl is tijdelijk niet bereikbaar in verband met wetswijzingen.

Je hebt het vast wel gehoord, gezien, gevoeld of op een andere wijze gemerkt: sinds 25 mei 2018 is de Europese GDPR-richtlijn van toepassing in alle EU-landen, waaronder dus ook Nederland en Belgiƫ. Erotieq.nl richt zich met haar diensten op deze beide landen.

Helaas is het ons niet gelukt om onze website tijdig geschikt te maken voor GDPR-wetgeving. Derhalve hebben wij besloten de webshop tot nader order te sluiten om er zorg voor te kunnen dragen dat we kunnen voldoen aan deze wetgeving.

Wat gebeurt er nu met mijn gegevens?

We begrijpen dat jij je nu zorgen maakt over eventuele gegevens die je eerder met ons hebt gedeeld, zij het door een bestelling te bestelling, zij het door je aan te melden voor onze nieuwsbrief, of op elke andere wijze. We kunnen je daarin geruststellen: deze gegevens zijn veilig en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan waarvoor deze initieel met ons gedeeld zijn. Dat wil zeggen dat we je adresgegevens enkel hebben gebruikt om je bestelling te versturen, je e-mailadres enkel hebben gebruikt om een bestelbevestiging te versturen, je telefoonnummer enkel hebben opgeslagen om je te kunnen bellen, mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn en je naam al lang weer vergeten zijn.

De gegevens die je met ons hebben gedeeld worden tijdelijk bewaard op een veilige locatie, waar niemand toegang toe heeft. De dag dat onze vernieuwde webshop het levenslicht ziet, zullen deze gegevens volledig worden geanonimiseerd en gearchiveerd. Dit laatste is nodig in verband met regelgeving met betrekking tot de belastingen.

Mocht je in tussentijd willen dat je gegevens verwijderd worden, kan je natuurlijk altijd een e-mail sturen aan info [at] erotieq [punt] nl.

We willen je vooral bedanken voor je begrip en hopen je ook in onze nieuwe webshop weer te mogen verwelkomen.