Categorieën

Retouren

Voor het retourneren van producten in onze webshop, zijn bijzondere voorwaarden van toepassing. Op deze pagina lees je meer over deze voorwaarden.

Herroepingsrecht

Op basis van de Wet Verkoop op Afstand, is het mogelijk om alle bestellingen binnen 14 na bezorging zonder opgaaf van redenen retour te zenden. Hieraan zijn echter wel een aantal voorwaarden verbonden:

  • Je hebt het product niet langer dan 14 dagen in bezit
  • Het product is niet gebruikt en zit nog in de originele, onbeschadigde verpakking
  • Het artikel is niet beschadigd door jouw toedoen

Wanneer je niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, kan het product niet zo maar retour gestuurd worden.

Andere redenen van retourneren

Het is mogelijk om producten ook op een later moment te retourneren, echter gelden hier, gezien de aard van de producten die wij verkopen, dezelfde voorwaarden als vermeld onder de kop "Herroepingsrecht". Om te retourneren buiten de wettelijk gesteld 14 dagen, neem je contact op met onze klantenservice. Zij zullen beoordelen of het product retour gestuurd mag worden en of er een mogelijkheid is om het product retour te sturen.

Vergoeding van kosten

Per geval wordt de vergoeding van gemaakte retourkosten, als ook de vergoeding van aanschafkosten beoordeeld. Voor sommige gevallen hebben we de kosten die vergoed worden reeds vooraf bepaald:

  • Bij een defect of beschadigd product, beschadigde verpakking of beschadigd pakket worden de volledige aanschafkosten voor het product vergoed, of een vervanger product toegestuurd. Kosten voor het retour zenden van het product worden ook vergoed.
  • Bestellingen die binnen de herroepingstermijn worden geretourneerd en voldoen aan alle gestelde voorwaarden, worden volledig vergoed. Hierbij worden zowel de verzendkosten als de retourkosten ook volledig vergoed.
  • Producten die uit de verpakking zijn geweest, of gebruikssporen vertonen worden voor een maximum van 50% vergoed. Dit kan gebeuren door een terugbetaling of door het verzenden van een kortingscode voor onze webshop. Verzend- en retourkosten worden in dit geval niet vergoed.

In andere gevallen zal de medewerker die het retour behandelt, beoordelen welke kosten worden vergoed. Hierover ontvang je bericht zodra je retour in behandeling is genomen.

Termijn van terugbetaling

Wij streven ernaar alle terugbetalingen binnen 14 dagen na toekenning uit te betalen. We zullen in alle gevallen binnen 30 dagen na toekenning het toegekende bedrag uitbetalen.

Actie: gratis Pjur glijmiddel bij bestellingen vanaf € 30,-