Categorieën

Betaling

In onze webshop kan je met verschillende betaalmethoden betalen. Op deze manier willen we het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken om betalingen te doen in onze webshop.

iDEAL - Nederland

Nederlandse klanten van onze webshop kunnen betalen met iDEAL. Via iDEAL betaal je rechtstreeks via de online omgeving van je eigen bank, op dezelfde manier als wanneer je gebruik maakt van internetbankieren om geld over te maken naar een andere bankrekening. Het enige verschil is dat wij vooraf alle gegevens al voor je hebben ingevuld. Je hoeft de betaling dus enkel nog te bevestigen.

Bancontact - België

Voor onze Belgische klanten maken we gebruik van de betaalmethode Bancontact. Net als bij iDEAL log je hier in, in een beveiligde bankomgeving, waar je de betaling aan onze webshop kan bevestigen. Alle gegevens zijn uiteraard door ons al ingevuld, dus je hoeft de betaling alleen nog te bevestigen.

Creditcard

Betaal je liever met Creditcard? Ook dan kan je bij ons terecht. We accepteren VISA, MasterCard en American Express. Op het beveiligde platform van onze betaalpartner Mollie Payments, vul je de creditcardgegevens in om je betaling te bevestigen. Je creditcardgegevens worden veilig opgeslagen en zijn niet voor onbevoegden inzichtelijk.

Overboeking

Als je liever zelf je betaling doet, kan je kiezen voor overboeking. Je maakt het bedrag over aan onze betaalpartner Mollie Payments, die na ontvangst van de betaling de betaling aan ons bevestigen. Wanneer de betaling is ontvangen, wordt je bestelling zo snel mogelijk verzonden. Het verzenden van een bestelling waarbij gekozen wordt voor overboeking, gebeurt binnen 3 werkdagen na de overboeking.

Actie: gratis Pjur glijmiddel bij bestellingen vanaf € 30,-